November

24 november

Alweer bijna  een week verder! Poeh koud buiten, ben het liefst binnen. Maar ja dan komt het met mijn beweging niet goed. Ga op mijn vrije dagen m’n stappen maken met de hond. Twee keer op de fiets geweest deze week. Toen ik begon met het dieet en mijn e-watch , leverde het fietsen me direct al mijn trainingsminuten voor de hele dag op,  inmiddels is mijn conditie zo verbeterd dat ik echt harder mij  best moet doen! Probeer dus extra hard te fietsen, Hurry  up te wandelen.  De 10 000 stappen van het doel waren een opgave,  vrijdag had ik  ruim 16000 op de teller! Ook ben ik de kledingkast ingedoken, yessss ik paste weer in mijn favoriete jurkje😊😊  morgen nog in de catering voor de familie visite voor mijn vaders verjaardag, dan ff een paar weekendjes niets! De 15 e naar de Worldcup schaatsen, nu al zin in!

18 november

Gisteravond mijn vader zijn 85 jarige verjaardag gevierd. Gezellig met z’n allen uit eten naar van der Valk. Ik heb een maaltijdsalade gehad. Deze week weer goed afgevallen. Dan moet ik mezelf ook meer ruimte durven geven, merk dat ik dat  best lastig vind, ben dan bang dat ik dan uit balans raak😏 wordt vervolgt.

Het vervolg van mijn autopanne. De auto startte weer met de kabels, de man van de routeservice heeft de motorkap er weer opgezet. Op naar de garage voor een nieuwe  accu. Dat was een tegenvaller, zo duuuur € 230,- en dat met 10% korting, ter compensatie voor het  lange wachten. Ik had ook geen keus de andere  was immers kapot. Ik was om 18.45 uur weer thuis (kreeg pech om 13.40 uur) De volgende dag toch maar eens googelen, een Varta accu zou me maximaal € 80,- gekost hebben. Nog meer balen, ik heb een klacht ingediend bij Renault. Ze begrepen mijn stelling en vonden het vervelend dat het allemaal zo lang geduurd heeft. Heb een tegoedbon van € 75,- gekregen op de volgende beurt. Het schijnt dat door het start/stop systeem een zwaardere accu nodig is. Vraag me dan wel af als zo’n  ding dan ook nog zo snel stuk is, wat de winst voor het milieu is!!!  Al met al heb ik wel weer wat beleefd en ben een hele ervaring rijker😏😀😀

11 november

Prima week, eetweek ik  heb er van genoten! Gister ook nog gegeten, we hadden een verjaardagsfeestje met gourmetten. Keurig alleen vlees en champions. Vandaag weer in stap 1. In het kader van veel te bewegen, veel gewandeld deze week en natuurlijk aquajogging. Zo ook afgelopen woensdag middag, ik zou ff gauw mijn wandel rondje Meerwijck doen, het zonnetje scheen heerlijk, wie doet je wat? De auto dus, hij wilde niet meer starten… Joyce gebeld, dacht misschien dat de reserve sleutel het wel doet. Nee, dus. De garage gebeld,  nee moest echt de Renault route service bellen. Het was nog voor tweeen, ze zouden er zeker binnen drie kwartier zijn. Het wachten was begonnen. Daar stond ik op woensdagmiddag op de homo ontmoetingsparkeerplaats! Ik heb mijn ogen uitgekeken en me hogelijk verbaasd, ongelofelijk zoveel auto’s er rondjes rijden, op zoek naar een ontmoeting. Inmiddels had ik mijn vriendin via de app op hoogte gesteld van mijn situatie. Ze zei kom wel ff bij je buurten. . Ik moest eigenlijk nodig plassen, maar wilde daar echt niet de bosjes in. Helaas geen route service, om goed drie uur maar weer gebeld, ze zouden er binnen 5 ‘a 10 minuten zijn. Cora was er inmiddels weer met startkabels, toen ben ik direct met hoge nood toch de bosjes maar in gegaan. Met hulp van een vriendelijke man de auto aan de startkabels en ja hoor de auto startte. En toen was de routeservice er dan ook. Volgende week maak ik mijn het verhaaal van deze belevenis af…

Doe trouwens ook mee aan de Squad challenge 100 per dag! Jij ook?.

https://www.cambridgeweightplan.nl/blog/de-cambridge-weight-plan-squat-challenge

5 november

Weer  een mijlpaal bereikt!  Merk nu zelf erg goed dat ik lichter ben, bewegen gaat weer stuk  gemakkelijker. Veel gewandeld de laatste dagen, heerlijk weer en een fijne manier om extra calorieën te verbranden. De hond vind het ook een goed plan. Afgelopen donderdag ben ik naar aquajogging geweest, erg nat!  En pittig. Leukste feit was dat ik volgens mijn I-watch wel ff 340 calorieën verbrand in een half uurtje 😊😊 dat is wel ff super, donderdag record gevestigd 3400 calorieën verbrand en 500 gegeten, voel me er fit bij en geen honger. Deze  week eetweek, geniet ervan te kokkerellen. Ben dik over de helft van het streefdoel. Dus ga voorlopig lekker zo door! Morgen met de berenmuts op de fiets, smorgens echt fris!