Oktober stoptober?

30 oktober

Poeh wat is het koud en donker. Gisteren met handschoenen en muts op, op de fiets, was wel nodig ook brr . s’ Avonds echt zin om iets te snaaien, heb het niet gedaan, focussen op mijn doel en op tijd onder de wol! ☺️  Over een dikke 2 weken komt Sinterklaas alweer, poosje later alweer Kerst. M n zwarte jurkje gaat lukken. Heb nog geen planning gemaakt voor het dieet, laat het los. Zaterdag een etentje, heb al ff de menulijst van het restaurant gecheckt, kan een salade bestellen, de tussen week  verleng ik met een dag omdat we de 10 e november weer een etentje hebben. Dan ga ik weer terug naar de drie producten, daarna maar weer verder kijken, hoe het dan gaat. Heel leuk en motiverend  is, dat mensen nu ook goed zien dat ik veel afgevallen ben en ik neem de complimenten graag in ontvangst 😊😊

23 oktober

Het afvallen gaat heel goed, deze week extra eraf, na de eetweek. Vind het helemaal prima, voel me top! Heb programma van Patty  Brard op tv, over dik zijn. Gaat over vooroordelen over dik zijn.  Herken het zeker, mensen denken al gauw dat je heel veel en ongezond eet. Zeggen het ook echt hardop, heel bijzonder. Het gaat er om dat je gelukkig bent zeggen ze op  tv, ben het er mee eens, alleen gaat die vlieger voor mij niet op, als ik dik  ben voel ik me rot, heb het er dan ook zeker voor over om er aan te werken. Vandaag te slecht weer om te fietsen, heb daarom maar extra lange wandeling gemaakt! Gaat dus helemaal prima met mijn goede voornemens!

 

13 oktober

Laatste warme maaltijd gehad, weer drie weken, 2 Shakes en een reep. Nog steeds prachtig weer. S morgens wel fris en donker op de fiets.  Mijn bewegingsdoelen, haal ik prima, op de werkdagen bij het Leger des Heils, toch stuk lastiger, haal koffie, ook voor mijn kamergenoten, fiets en hard als het maar ff kan… s avonds maak ik dan een langere ronde met de hond, om toch de doelen te halen. Afvallen deze week wat minder, verwacht dat volgende week zonder maaltijd sneller gaat. Ben super actief, vind steeds weer nieuwe projectjes om aan te pakken. Gisteren regio bijeenkomst gehad, met als thema bewegen. Het is belangrijk dat je beweegt, op een manier die bij je past, erg toepasselijk nu voor mij😊😉 een leuke goodybag gekregen met een kletspot, een pot met kaartjes om te gebruiken in mijn praktijk, al in gebruik genomen, top!

 

7 oktober

Zelfs nu vliegt de tijd! Vandaag precies twee maanden geleden ben ik gestart. Het gaat fantastisch, inmiddels al veel kilo ‘ s lichter ( helaas mag ik van de reclame code commissie, het aantal niet noemen😒) ik ben heel tevreden voel me heel fit en energiek. Haal mijn doelen van de e-watch gemakkelijker, ben heel actief. Inmiddels veel kasten opgeruimd, alles spik en span hier 😊😊 Kleding zit beter, ook wat nieuwe kleding gekocht, voelt allemaal veel beter. Krijg veel complimenten😊

Heb er veel over nagedacht, waarom de afvalpogingen hiervoor strandden en waarom het nu wel goed gaat. Wilde eerder ook echt afvallen en deed heel erg mijn best. Nu de knop om is gaat het vanzelf, kost me geen moeite. Begrijp zelf niet, waarom ik die knop zo kwijt was. Als ik nu eens wat minder afgevallen ben, deert het me niet.  Ben vandaag aan mijn eetweek begonnen, smaakt me heel goed, maar was wat mij betreft niet nodig. Omdat ik als consulent weet dat het belangrijk is voor mijn lichaam, volg ik keurig het programma.

3 van mijn Vriendinnen zijn deze week ook aan de Cambridge gegaan, gestimuleerd door mijn succes! Dit vind ik echt super leuk!!