1 januari

Yvonne 56 jaar, gehuwd 2 dochters inclusief fijne schoonzoons. Op 1 januari 2011 ben ik gestart met het dieet van Cambridge, dit is geweldig gegaan. Zo goed dat ik sinds 2012 mezelf consulent mag noemen! Het dieet heeft mijn leven veranderd. Natuurlijk moet je blijven opletten om niet te groeien. Dit is me prima gelukt tot 2016, ik kreeg erge rugklachten, weinig bewegen en teveel eten tot gevolg. Ik baal hier enorm van en vind het ook een slechte reclame, schaam me er ook voor! Heb natuurlijk in deze periode regelmatig dieet pogingen gedaan, steeds waren de verleidingen te groot, iedere keer weer een excuus bedacht. Hoezo shakes? Kan toch ook wel met gezond eten? Niet dus😒 steeds weer een paar kilo erbij. Wil nu minstens 20 kilo kwijt en als het ff kan nog wel meer!
Daarom deze stap: Dacht start een blog! Spannend! Hoop op deze manier anderen te kunnen steunen en voor mezelf een stok achter de deur! Iedere dag een update schrijven.
Direct op 1 januari een frisse start. Goed volgehouden, ondanks de verleidingen en de trek. Als het lastig is denk ik aan mijn kledingkast denken met mooie kleding en dat straks alles weer mooi staat. Op tijd naar bed gegaan. Wel last van diarree, denk dan maar schiet het lekker op😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *