11 januari

Dag 11 alweer, over de helft richting tussenweek. Verheug me nu al op de recepten die ik dan ga proberen😜. Vandaag aan het werk bij het Leger de Heils geweest, als je de hele dag druk bent, is het dieet gemakkelijker vol te houden. De koekjes bij de koffie zijn aantrekkelijk, maar kan het weerstaan, ik heb geen honger, alleen lekkere trek. Vanavond weer een lekkere kant en klare shake in de melkopschuimer, blijft een feestje. Omdat ik Cambridge consulent ben, mag ik niet vermelden hoeveel ik afgevallen ben, van de voedsel en Warenautoriteit. Weight Watchers mag dit bijvoorbeeld wel omdat zij niet met maaltijdvervangers werken. Dus ook geen voor-en na foto’s, heel jammer. Want het is toch super stimulerend als je het ziet, om werk van je overgewicht te maken😃
Vertel hier over mijn belevenissen, lees het met een lach, want zo beleef ik het ook 😄😄

Vervolg buikwandcorrectie: de dag na de operatie, mezelf gewassen op de rand van het bed, dit ging niet goed, voor het eerst in mijn leven werd het zwart voor mijn ogen, dus maar gauw weer liggen. Er kwam in de loop van de ochtend een verpleegster om de katheter te verwijderen, ik heb heel brutaal mijn benen over elkaar geslagen en een duidelijk NEIN laten horen! Je moet er toch niet aandenken jen plein public op de pot te moeten? Gelukkig kon ik de volgende dag weer in de been… met lange witte anti trombose kousen, werkelijk geen gezicht, daarbij gebogen lopen om zo weinig mogelijk druk op de buik te leggen tsss wie mooi wil gaan moet pijn doorstaan, ging zeker op. Gelukkig kwam er regelmatig visite en kon ik mezelf weer goed redden. Mijn conditie was erg goed voor de operatie, ik fietste veel en ging drie keer in de week joggen.
Na 5 dagen mocht ik weer naar huis, superfijn. Hoewel ik me niet echt goed voelde, de wond lekte nog, ik was erg moe en slap. Na 2 dagen ging het ineens niet goed, op het toilet kwam er ineens heel veel bloed en troep uit de wond, alles zat er onder, in paniek mijn vriendin gebeld omdat ik alleen thuis was. De doktersdienst gebeld, we moesten daar komen. Bleek dat het een natuurlijke drain was ontstaan waardoor de prut naar buiten kwam. Vervelend maar niet gevaarlijk….gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *