24 januari

Vanmorgen al vroeg Cambridge klanten, dus op tijd uit de veren. Met mijn vader het oud papier weg gebracht, heb natuurlijk best veel karton, van de dozen. Daarna lekker onder de zonnebank, heerlijk die warmte, toen naar de Pearl voor een computerbril, hoop dat het goed gaat werken. Vanmiddag een vriendin en dochter op de thee. Toen de Luizenmoeder afleveringen terug gekeken, vond het grappig, niet hilarisch 😉 Vanavond lekker gegeten, wel hetzelfde als maandag, had nog groente over, smaakte weer perfect! , Straks nog een warme chocoladeshake, prima te doen.

2011: afvallen gaat geweldig, voel me fit, top. In april stond ik voor een stoplichten te wachten, ineens viel ik met fiets en al om, heel vreemd, lag er ineens, ketting van de fiets eraf en schaamde me rot ☹️ weet niet wat er gebeurde? lette ik niet op? Raar. Toch te zwaar dieet?
Heb voor de zekerheid een uitgebreid bloedonderzoek laten doen en wat denk je? alle waardes waren hartstikke goed! Fijn om een bevestiging te krijgen, van het feit dat ik net zo fit ben, als ik me voel, zal bij de val wel gewoon ff in gedachten zijn geweest😉 een blonde actie! Eind mei heb ik mijn tussen streefgewicht bereikt en begin ik met het afbouwprogramma.

2 gedachten over “24 januari”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *