23 januari

Vandaag weer heerlijk gegeten, omelet met verse kruiden, tomaat, Champignons, paprika , courgette. Hou het overdag prima vol, s morgens halve shake de andere helft om een uur of tien. tussen de middag een heerlijke pindareep. Zo nu en dan beloon ik mezelf wel met een kadootje! 😉 een leuke armband, mooie koffiekopjes.
Vandaag weer een positieve uitspraak voor de Groningers van de rechter, stapje voor stapje worden we gehoord, gelukkig!!

2011: op de fiets naar het werk, om extra beweging te krijgen, zodat ik goed blijf afvallen. De sportschool vind ik een straf, van zwemmen wordt je nat en koud☹️, ik vind het belangrijk om iets te kiezen wat ik leuk vind, dan kun je het goed volhouden. Kijk van te voren wel wat de windkracht is, bij meer als windkracht 5, toch maar met de auto. Toen mijn vader zei, pak mijn e-Bike maar, ging ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ging zowel op de gewone fiets als de e Bike prima op alleen shakes. Als ik naar mijn consulent Tessa ging, fietste ik via een prachtige toeristische route terug. Ik werd ook een vrolijker mens, die s morgens de schapen en de kikkers goedemorgen wenste! 😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *