26 januari

Alweer vrijdag, vanmorgen weer op het gezellige huisbezoek. Wat boodschappen gedaan, kan ik erg snel ,omdat deze dame niet eet, kan hele rijen overslaan😏 Geert wil ook geen chips of “foute” dingen, dus alleen de noodzakelijke boodschappen. Vandaag wel uitgebreid gekookt. Courgette spaghetti met zelf gemaakte tomatensaus,van verse tomaten.

Heb deze ingesneden verse Italiaanse kruiden erop, olijfolie erover en dan 2 uur in de oven op 140 graden laten garen. Dan met een bouillon blokje, blikje tomaten puree, nog wat verse basilicum in de blender. Rundergehakt in de wok, ui , knoflook, paprika, champignons erdoor en dan als laatste de courgette spaghetti . Heb nog zelfs een portie over voor zondag. Het heeft me heerlijk gesmaakt.
Morgen het Cambridge feestje in Utrecht!

2011: : het opbouwen naar meer eten gaat heel erg goed, ik blijf nog steeds wat afvallen. Eet heel bewust en gezond. Ik geniet volop van het leven. In kledingwinkels pak ik nog steeds te grote kleding, kan het niet geloven dat ik alles pas, dat ik kan kiezen. Heb nog steeds de neiging om kleding direct te kopen, omdat het past. Kan nu immers kiezen en de keuze is reuze. We gaan op vakantie naar Italië, kan nu strandwandelingen maken, zonder me bekeken te voelen en ook zonder dat overgewicht kan ik moeiteloos hele lange wandelingen maken! Ook met het eten gaat het goed, na een halve pizza ben ik vol, met een ijsje van 1 bolletje wordt ik ook blij. Beleef een heerlijke zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *