6 januari

Begin te wennen aan het dieet. Nu tegen vier uur toch wel zin aan iets, ff de zinnen verzetten dus. Kop thee er tegen aan en de trek weg drinken. Kachel aan en genieten van de rust. Kwam vandaag iemand tegen die zei: ben je gegroeid? Je ziet er veel beter uit, heb gezegd, jammer dat dat niet zo voelt en ik zelf vind dat ik een bolle kop heb. Ga lekker mijn eigen weg, ben echt te zwaar en merk dat ik de extra kilo”s mee moet slepen.
Vervolg een leven van jojo-en: het verzorgingshuis waar ik werkte ging over naar 1 nieuw tehuis, al mijn collega’s droegen het zelfde uniform en ik paste er niet in. Ik begon aan mijn eigen minder eten dieet, dit kon ik goed volhouden en ik viel weer af tot een 75 kilo. Ik ging trouwen en werd zwanger, tja je raad het al ik werd weer dikker, niet zo extreem maar toch weer veel te zwaar.Van alles geprobeerd dieetclubs, pillen uit België, je kunt het zo gek niet bedenken ik heb het geprobeerd. Op mijn 35e weer streng op eigen dieet. …Mijn vriendin werd ongeneeselijk ziek, ik kreeg geen hap meer door mijn keel en viel mooi af, wederom, rond de 75 kilo. In de zomer van mijn 37e jaar besloot ik te stoppen met roken, dit lukte super, van een zware roker naar een niet-roker, tja dan mag je toch nog wel iets: genieten van eten…
ik groeide en groeide tot 135 kilo, denk wel eens hoe kan het dat je het zover kan laten komen. Niet in de spiegel kijken, weegschaal mijden, grenzen verleggen, met andere dingen bezig zijn, bizar ook om terug te zien. Heb er 1 foto van, denk dat ik die morgen deel in deze blog.
wordt vervolgd, want hè je wordt niet zomaar Gronings kampioen😉😉😉

2 gedachten over “6 januari”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *